Julkaistu: 3.5.2018

#Unelmafoorumi 2018: Unelmoi rohkeasti

”Oli sydäntä lämmittävää nähdä, että ihmiset välittävät meistä nuorista.”

Lasten ja nuorten säätiö järjestää yhteistyössä Nokian kanssa jo kolmannen kerran nuorisofestivaali Unelmafoorumin. Unelmafoorumi järjestetään torstaina 24. toukokuuta Nokian tiloissa Espoon Karaportissa. Tapahtumaan osallistuu 800 nuorta ja sata opettajaa kaikista niistä lähes 130 YLÄKOULUSTA ympäri Suomen, joissa DREAMSTERIT ovat lukuvuoden aikana vierailleet. Tänä vuonna Unelmafoorumin teemana on ”Maailma muuttuu, unelmoi rohkeasti”. Tapahtuman tavoitteena on rohkaista nuoria löytämään omat vahvuutensa ja pohtimaan tulevaisuuden taitoja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Unelmafoorumin ydin on yhdessä tekemisessä ja uudenlaisen kohtaamispaikan luomisessa sekä nuorille että yrityksille ja yhteiskunnallisille toimijoille.  Ohjelmaan kuuluu muun muassa musiikkiteknologiaa, tubettamista, sirkusta, koodausta ja tulevaisuuden median ideointia. Tapahtumassa nuoria kohtaavat Dreamsterit, Lasten ja nuorten säätiö, Nokia, Adecco, Alma Media, Arla, Deloitte, Espoon kaupunki, Hartwall Jaffa, Henry Fordin säätiö, HSL, LähiTapiola, Skyr, Stora Enso, Tieto, Urlus-säätiö ja WSOY.

Päivä rakentuu inspiroivista esiintyjistä ja puhujista sekä yritysten ja muiden toimijoiden järjestämistä innostavista työpajoista, joissa nuoret pääsevät haastamaan itseään sekä ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan. Työpajoja järjestävät myös Alea, Barnavårdsföreningen, BarStarzz Finland, DanceTeam International, Eettisen kaupan puolesta ry, Global Dignity, Hattumedia, Helsingin Nuorisopalvelut, IHAN OMA JUTTU, Karoliina Suoniemi, Konserttikeskus ry, Kulttuurikeskus Vernissa, Liikenneturva, Mehackit, Mesensei, Movement ry, Nuorten Mielenterveysseura Yeesi ry, Seta, Sirkus Magenta, Smart & Clean, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Pakolaisapu, Suomen Punainen Risti, Tulevaisuuskoulu ry, Unga Teatern, Yhteiset lapsemme ry, Walter ry, Work Pilots ja WWF Nuoret. Unelmafoorumiin osallistuu myös yli sata vapaaehtoista Nokialta, Deloittelta ja Tiedolta.

Tapahtuman ruotsinkielisen osuuden järjestämistä tukevat stiftelsen Brita Maria Renlunds minne ja Svenska kulturfonden.

Tule mukaan avajaisiin!

Tervetuloa Unelmafoorumin AVAJAISIIN 24.5. klo 12.00–13.00 Espoon Karaporttiin (Karakaari 7) juhlistamaan nuorten rohkeita unelmia! Avajaistilaisuus on suurelle yleisölle avoin. Ohjelmassa luvassa musiikkia, Dreamsterit, yhteistanssia, improa, tubettajia ja pääesiintyjänä nuori rap-artisti Cledos.

Lue lisää tapahtumasta: WWW.UNELMAFOORUMI.FI

Lisätietoja

Hanna Koskenkangas, Dreams-projektipäällikkö, 040 575 3626, hanna.koskenkangas(at)nuori.fi

Oskar Sandqvist, Dreams-koordinaattori, 050 346 8725, oskar.sandqvist(at)nuori.fi

‹ Takaisin listaukseen