Julkaistu: 5.7.2017

Sijoita nuoriin, sijoitat tulevaisuuteen

#ruusunuorelle-kampanja hyvässä vauhdissa

Kevään taittuessa kesäksi on vietetty ilon hetkien ja ruusujen aikaa, kun oppilaitokset ovat julkistaneet opiskelijavalintansa ja jo opintonsa päättävät ovat viettäneet valmistujaisjuhlia. Mutta vuosittain tuhannet nuoret jäävät sinnikkäästäkin yrityksestä huolimatta opintojen ja työelämän ulkopuolelle. Jos ilman opiskelupaikkaa jäänyt nuori ei saa työpaikkaakaan, eikä ympärillä ole häntä tukevaa verkostoa, voi tyhjän päälle jääminen lannistaa pitkäksi aikaa.

Lasten ja nuorten säätiön #ruusunuorelle – jokainen nuori on ruusun arvoinen -varainhankintakampanjan tuotto käytetään nuorten toimintaan, jossa he vahvistavat itsetuntemustaan ja sosiaalisia taitojaan polulla kohti koulutusta ja työelämää. Kampanjan tavoitteena on kerätä 7 000 virtuaalista ruusua, joiden yhteenlaskettu lahjoitustuotto on 35 000 euroa. Tähän mennessä kampanja on tuottanut lähes 20 000 euroa. Kiitämme iloisina kaikkia jo keräykseen osallistuneita, oman digitaalisen keräyslippaan perustaneita sekä merkkipäivälahjoittajia. Jokainen lahjoitus, pieni tai suuri, on tärkeä.

Kampanjaan voi yhä lahjoittaa

  • Lahjoita tekstiviestillä: tekstaa RUUSU numeroon 16499 (viestin hinta on 5 euroa ja se veloitetaan normaalin puhelinlaskun yhteydessä)
  • Lahjoita digilippaaseen tai perusta oma digilipaskeräys: OMA.NUORI.FI
  • Lahjoita verkkomaksuna osoitteessa: NUORI.FI
  • Lahjoita suoraan keräystilille: FI30 4055 0011 4671 60, viite 1038 (julkinen) 1041 (ei julkinen)

Digilipaskeräyksen keulakuvina toimivat nuorten itsetuntoa vahvistavia yläkouluvierailuja tekevät Dreamsterit: näyttelijä Essi Hellén, muusikko Tommy Lindgren, näyttelijä Krista Kosonen, muusikko Jannika B, näyttelijä Christoffer Strandberg ja näyttelijä Pamela Tola. Löydät heidän digitaalisen keräyslippaansa osoitteesta OMA.NUORI.FI. Sivulla voi myös helposti perustaa oman keräyslippaan ja haastaa ystäviä mukaan kampanjaan.

Sijoitus nuoriin on sijoitus tulevaisuuteen

Yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoria ja heidän potentiaaliaan. Lasten ja nuorten säätiö kannustaa kaikkia, niin julkisia kuin yksityisiä tahoja, mukaan tukemaan omaa paikkaansa etsiviä nuoria, jotta he saisivat riittävästi kannustusta ja tukea herkässä elämänvaiheessaan. Jokainen nuori on ruusun arvoinen, sillä hän on oman ja yhteisen tulevaisuutemme tekijä.

 

Lasten ja nuorten säätiö auttaa yhteistyökumppaneittensa kanssa elämän vaikeissa tilanteissa olevia nuoria vahvistamaan elämäntaitojaan ja löytämään oman paikkansa. Säätiö toimii niin Suomessa kuin kehittyvissäkin maissa yhdessä paikallisten osaajien kanssa. #nuori #ruusunuorelle #tulevaisuudentukija #tulevaisuudentekijät #elämäntaidot

Keräyslupa POL-2015-7792. Voimassa 8.10.2015-7.10.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 8.10.2015.

Artikkelin kuva: Unelmafoorumi 2017.

‹ Takaisin listaukseen