Julkaistu: 28.4.2017

Tulevaisuudentekijät ja -tukijat kohtaavat Unelmafoorumissa 

UNELMIA! KOKEILUA! YHDESSÄ TEKEMISTÄ! ONNISTUMISEN HETKIÄ! KOHTAAMISIA! TEKNOLOGIAA! LUOVUUTTA! KOODAUSTA!

Lasten ja nuorten säätiö järjestää yhteistyössä Nokian kanssa Unelmafoorumin. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi teemana on ”We Are Made of Dreams – unelmoidaan yhdessä”. Nuorisofestivaali järjestetään 24.5. Nokian tiloissa Espoon Karaportissa. Unelmafoorumiin kutsutaan tuhat nuorta ja sata opettajaa kaikista niistä 130 yläkoulusta ympäri Suomen, joissa Dreamsterit ovat lukuvuoden aikana vierailleet. Unelmafoorumi on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa, ja tapahtuman avajaiset on suurelle yleisölle avoin.

Unelmafoorumin ydin on yhdessä tekemisessä ja uudenlaisen kohtaamispaikan luomisessa sekä nuorille että yrityksille ja yhteiskunnallisille toimijoille.  Ohjelmaan kuuluu muun muassa musiikkiteknologiaa, tubettamista, sirkusta, koodausta, ekologista suunnittelua, unelmien yrityksen ja tulevaisuuden median ideointia. Tapahtumassa nuorten kanssa kohtaavat Dreamsterit, Lasten ja nuorten säätiö, Nokia, Alma Media, Deloitte, DNA, Hartwall, Lassila & Tikanoja, Moomin Charactersin Förlaget, Nordea, Nuori Yrittäjyys ry, Tieto ja Touchpoint. Unelmafoorumin tila- ja palvelusuunnittelusta vastaa Aalto-yliopisto.

Unelmafoorumin inspiroivissa työpajoissa nuoret pääsevät haastamaan itseään ja toisiaan. Työpajoja ovat järjestämässä myös Annantalo, Aléa, Anne Heinonen, Antonia Ringbom, Barnavårdsföreningen, Danceteam International, DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali, Eettisen kaupan puolesta ry, Espoon nuorisopalvelut, Finlands Svenska Skolungdomsförbund, Finlands Röda Kors – Mot rasism, HundrED, sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian, Maailman sarjakuvat ry ja Hei Helsinki ry, Mehackit, Red Nose Company, Sarjakuvakeskus, Sirkus Magenta ry, Suomen valokuvataiteen museo, The Movement ry, Teosto x Triplefist Music, Wahwa ja Work Pilots.

Tervetuloa Unelmafoorumin avajaisiin 24.5. klo 13.00-14.20 Espoon Karaporttiin (Karakaari 7) juhlistamaan nuorten unelmia ja tulevaisuuden visioita 100-vuotiaalle Suomelle! Ohjelmassa luvassa musiikkia, Dreamsterit, yhteistanssia, improa, tubettajia, ja pääesiintyjänä Dreamsteri Pete Parkkonen!

Lue lisää tapahtumasta: www.unelmafoorumi.fi

Lisätietoja:
Hanna Koskenkangas, Dreams-projektipäällikkö, 040 575 3626, hanna.koskenkangas(at)nuori.fi
Oskar Sandqvist, Dreams-koordinaattori, 050 346 8725, oskar.sanqvist(at)nuori.fi

‹ Takaisin listaukseen