Julkaistu: 15.1.2016

Lasten ja nuorten säätiön Nuoret näkyviksi! -tilaisuus tiistaina 16.2.2016

Tilaisuus järjestetään Musiikkitalon Black Boxissa, Helsingissä. Ovet saliin aukeaa klo 16.45 ja ohjelma estradilla alkaa klo 17.00. Ohjelma kestää noin kaksi tuntia.

Tarjoamme elämyksellisen kokonaisuuden dialogeja, esityksiä, kokemuksia ja näkökulmia nuorten maailmaan – mukana upeita ja rohkeita nuoria, nuorten musiikkiesitys Kaikki edessä -näytelmästä, Mikkelin poikateatterin pojat, Risto Siilasmaa, Essi Hellén, Tommy Lindgren, tutkijat Leena Suurpää, Marjatta Bardy ja Arto Salonen, Jani Toivola, Anne Berner.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumista tämän linkin kautta maanantaihin 8.2. mennessä:

https://my.surveypal.com/nuoretnakyviksi_ilmoittautuminen

Tervetuloa!

 

Jokainen kaipaa tunnustusta ja merkityksen elämälleen. Etenkin elämän vaikeissa tilanteissa olevilla nuorilla nämä voivat olla hukassa. Lasten ja nuorten säätiö auttaa nuoria löytämään paikkansa ja saavuttamaan potentiaalinsa. Näin he voivat saada syyn, tarkoituksen ja keinot osallistua yhteisöönsä. Sillä vain yhteiskunta, jonka myös tulevat sukupolvet kokevat omakseen, voi voida hyvin.

Työhön nuorten hyvän elämän puolesta tarvitaan meitä kaikkia. Jokaiselle on oma paikka.

‹ Takaisin listaukseen