Julkaistu: 5.10.2015

Tee unelmistasi totta

Unelmointi on suuri osa ihmisyyttä ja se pitää meidät liikkeessä. Unelmat antavat syyn nousta aamulla ylös sängyn pohjalta ja niistä voi ammentaa voimaa vastoinkäymisten edessä.

Lapsena olin vakaasti päättänyt, että isona minusta tulee formulakuski, siinä missä muut samanikäiset ystäväni halusivat olla prinsessoja. Istuin usein kototaloni pihassa tönöttävän päältäajettavan ruohonleikkurin penkissä ja kaasuttelin päiväunelmissani pitkin kilparataa.

Tämä haave ei kuitenkaan onneksi toteutunut, unelmat vaan kehittyivät ja muuttivat muotoaan. Yhä edelleen tekniset laitteet kiinnostavat ja teen joka päivä töitä tietokoneen kanssa, välillä tiukallakin aikataululla. Ei ehkä samanlaisella draivilla kuin F1-radoilla, mutta…

Shia LaBeoufin jo meemiksi muodostuneita sanoja mukaillen: ”Just do it, don’t let your dreams be dreams!”

Saara

Säätiön nuorisopaneelin jäsen

‹ Takaisin listaukseen