Julkaistu: 5.10.2015

Dreams-haaste starttaa 14.10.

Dreams-haasteen kick off järjestetään kauppakeskus Forumissa keskiviikkona 14.10. klo 16-18.

Ohjelmassa mm.

Dreams-haaaste starttaa
Nuori artisti Hulda
#dreamsteri Tommy Lindgren ja Bass Campin nuoret
Mikael Gabrielin keikka
Tilaisuuden juontaa #dreamsteri Jani Toivola.

Tervetuloa mukaan!

Dreams vie nuorille kannustavaa viestiä: unelmointi on hyvästä – unelmien eteen kannattaa tehdä työtä. Jokainen voi löytää omat vahvuutensa uskomalla omiin kykyihinsä ja hyödyntämällä mahdollisuutensa. Tärkeää on myös kannustaa muita ja jakaa hyviä ajatuksia muiden kanssa. Vahvistamme nuorten elämäntaitoja ja haastamme nuoria unelmoimaan sekä ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan 30 päivän ajan. Tavoitamme kolmen seuraavan vuoden aikana lähes 50 000 yläkouluikäistä nuorta, satoja kouluyhteisöjä ja nuorten vanhempia.

Suomen yläkouluja alkaa kiertää ja Dreamsin sanomaa viedä nuorille dreamstereiden tiimi, johon kuuluvat mm. artisti Tommy Lindgren, kansanedustaja Jani Toivola ja näyttelijät Krista Kosonen ja Pamela Tola. He kertovat vierailuillaan omista elämänkokemuksistaan ja unelmien tärkeydestä sekä pitkäjänteisestä työstä, jota niitä kohti pyrkiminen vaatii. Samalla he haastavat nuoret ja koko kouluyhteisön – kuten myös itsensä – erilaisiin 30 päivää kestäviin haasteisiin. Haasteet voivat olla pieniä tai tie suurempaan tavoitteeseen; tärkeintä on itsensä haastaminen ja oman juttunsa etsiminen.

Apuna haasteiden seuraamisessa ja jakamisessa on 30 päivän haasteita varten räätälöity applikaatio, mutta haasteen voi tehdä mainiosti myös ilman sitä. Omia ja yhteisiä haasteita voi jakaa ja muita kannustaa Dreamsin some-kanavissa.

Dreams jatkuu aina kouluvuoden 2017–2018 loppuun asti, ja sen toteuttamisen mahdollistaa Nokia.

Lisätietoja
Projektipäällikkö Hanna Koskenkangas, puh. 040 589 0551, hanna.koskenkangas(at)nuori.fi

www.dreams.fi

‹ Takaisin listaukseen