Julkaistu: 20.8.2015

Uudet työntekijämme: Sofia, Tuomas ja Hanna

Sofia-Charlotta Kakko aloitti 1.6.2015 kolmivuotisen Tenho-hankkeen projektipäällikkönä. Sofia on koulutukseltaan filosofian maisteri (Teatterin ja draaman tutkimus), ja hänellä on vankka tausta ESR-hankkeiden hallinnoinnista. Sofian aiemmat hankkeet käsittelivät sosiaalista sirkusta, eli hyvinvointiin tähtäävää sirkusharrastusta, ja sen vaikutuksia. Näiden hankkeiden ansiosta Suomi on tullut maailmalla tunnetuksi yhtenä sosiaalisen sirkuksen kärkimaana. Tenho-hankkeessa Sofian luotsattavana on sirkustoimijoiden lisäksi myös teatteri- ja elokuvataiteen toimijoita ja hän odottaa jo innolla tutustumista nuorisotakuun ja taidetoiminnan yhteismahdollisuuksiin.

Tuomas Tirkkonen aloitti 10.8.2015 projektikoordinaattorina Myrsky– ja Tenho-hankkeissa. Koulutukseltaan Tuomas on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja on kerännyt runsaasti kokemusta nuorten parissa tehtävistä projekteista sekä taiteilijana että hallinnon puolelta. Ennen projektikoordinaattorin tehtävään siirtymistä Tuomas on työskennellyt nuorten yhteisötaiteilijana, nuorisoteatteriohjaajana ja Myrsky-projektin ohjaajana, sekä valtakunnallisen kulttuurisen nuorisotyön kehittämishankkeen projektipäällikkönä. Tuomasta motivoi erityisesti yhteistyö erilaisten toimijoiden kanssa sekä Myrsky- että Tenho-hankkeiden parissa.

Hanna Koskenkangas aloitti 10.8.2015 säätiön uuden Dreams-hankkeen projektipäällikkönä. Hanna on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Aiemmassa työssään Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry:ssä hän vastasi liiton koulutusasioista, viestinnällisistä tehtävistä sekä tapahtumien suunnittelusta. Dreams-hankkeen tavoitteena on vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen ja kannustaa heitä tekemään töitä unelmiensa eteen. ”Aloitan suurella innolla säätiön uudessa hankkeessa ja toivon sen tavoittavan mahdollisimman monta suomalaista nuorta seuraavan kolmen vuoden aikana”, sanoo Hanna.

‹ Takaisin listaukseen