Tule mukaan ja kerrytä varoja nuorten hyväksi joka kilometriltä!

Win4Youth on Adeccon maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuuohjelma, jonka avulla kerätään varoja lasten ja nuorten hyvinvointia tukeville säätiöille ympäri maailman.

W4Y-ohjelma on käynnistynyt vuonna 2010 ja nyt Adeccossa eletään seitsemättä vahvaa kuntoilun ja hyväntekeväisyyden vuotta. Hyväntekeväisyyskilometrejä voi kartuttaa juosten (myös kävellen tai kelaten), uiden tai pyöräillen.

Vuoden 2017 tavoitteena on huima 4 300 000 liikuttua kilometriä. Jos tavoite saavutetaan, lahjoittaa Adecco-konserni merkittävän summan lasten ja nuorten hyvinvointia edistävien säätiöiden toimintaan. Tänä vuonna yksi kohteista on suomalainen Lasten ja nuorten säätiö. Ohjelman kummina toimii tänä vuonna Olympiakultamitalisti Fabian Cancellara.

Toimi näin:

  1. Rekisteröidy osoitteessa: http://tracking.win4youth.com/.
  2. Kirjoita yhteystietosi, valitse ”brand”-kohdassa: Adecco Group ja ”Adecco relation” -kohdassa: client/asiakas
  3. Rekisteröitymisen jälkeen voit ladata W4Y-appin iOS- tai Android- mobiililaitteeseen. Voit käyttää applikaatiota suorituksesi kirjaamiseen tai kirjata kilometrit nettisivulla suorituksesi jälkeen. Lisätietoja ja opastusta kilometrien kirjaamiseen saat lähimmästä Adeccon toimipisteestä tai info@nuori.fi.

Liiku – voi hyvin – teet hyvää! Kiitos!