Yritysyhteistyö

Haluaako yrityksesi olla mukana löytämässä jokaiselle nuorelle oman paikkansa? Meillä on Suomessa ja kehittyvissä maissa vaikuttavaa toimintaa, johon kutsumme yrityksesi mukaan. Etsitään yhdessä teille sopiva yhteistyömuoto.

Yhteistyökumppani

Haluatteko rakentaa kanssamme uuden hankkeen tai kampanjan alusta alkaen? Olkaa yhteydessä, niin keskustellaan siitä, mitä yhdessä haluamme saada aikaan.

Tekijäkumppani

Yrityksenne voi tarjota osaamistaan ja palvelujaan vastikkeetta pro bono -yhteistyön muodossa.

Tällainen kumppanuus voi olla esimerkiksi tilojen käyttöä erilaisissa tilaisuuksissa, kahvi- ja muonitusapua nuorisotapahtumissa, materiaalien kopiointiapua, viestinlähetyspalveluita, kampanjamateriaalien painatusta, asiantuntijapalvelujen tarjontaa, vapaaehtoistyötä tai koulutuksen tarjontaa. Esimerkkinä pro bono -yhteistyöstä on myös Avauksen ja Alma Median kanssa tehty #lupaankuunnella-kampanja.

Nuorten tukija

Tarttumalla yhdessä haasteisiin saamme suuria aikaan ja kutsumalla muut mukaan pääsemme tavoitteeseen. Nuorten tukija -haasteen yrityksesi voi julkaista esimerkiksi omilla nettisivuillaan tai osana omaa viestintäänsä. Autamme mielellämme haasteen muotoilussa ja muissa käytännön asioissa. Kerromme mielellämme teille myös henkilöstölle suunnatuista helpoista ja mukaansa tempaavista osallistumisen tavoista.

Yrityslahjoituksen tekeminen

Esimerkkejä yritysyhteistyöstä

  • Nokian mahdollistama yläkoulumaailmaan sijoittuva kolmivuotinen Dreams-toiminta.
  • Deloitten työntekijöiden tekemä laaja vapaaehtoistyö nuorten parissa ja pro bono -työ säätiön osaamisen vahvistamiseksi.
  • Alma Median kumppanuuden mahdollistama nuoren äänen esiintuominen laajasti monissa eri kanavissa.
  • Useiden kumppanien taloudellinen tuki ohjattuna suoraan nuorten toimintaan.

KESTÄVÄ KEHITYS: AGENDA 2030

Lasten ja nuorten säätiö toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nuorten hyväksi tekemämme työ edistää etenkin näiden neljän Agenda 2030 -tavoitteen toteutumista.

 

Nuorten hyvä elämä tarvitsee resursseja. Kiitos jo etukäteen, jos voitte olla mukana tukemassa toimintaamme. Kuulemme mielellämme mitä toiveita teillä on, etsitään yhdessä sopiva tapa tehdä yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

Olli Alanen, toiminnanjohtaja
etunimi.sukunimi@nuori.fi / 050 502 5007

tai

info (at) nuori.fi

 

Keräyslupa RA/2017/1361. Voimassa 1.1.2018-31.12.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 27.12.2017.