Yrityksille

Yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoriaan.

Etsitkö asiantuntevaa ja luotettavaa yhteistyökumppania, jonka kanssa suunnata kohti hyvää tulevaisuutta niin lähellä kuin kaukana?

Autamme elämän vaikeissa tilanteissa oleva nuoria vahvistamaan elämäntaitojaan ja löytämään näin oma paikkansa yhteisössä. Toimimme niin Suomessa kuin kehittyvissäkin maissa yhdessä paikallisten osaajien kanssa.

Uusi visiomme vuoteen 2020 on:

Nuorten ekososiaalinen sivistys ja pääoma ovat kasvava aktiivinen voimavara kestävälle kehitykselle lähiyhteisöissä ja globaalisti.

Vision toteutuminen näkyy nuorten elämässä mm. siten, että yhä useampi nuori niin Suomessa kuin kehittyvissä maissa voi hyvin, osaa ja kykenee käyttämään hyväkseen oman potentiaalinsa ja löytää oman, aktiivisen paikkansa yhteisöissä. Nuorten elämäntaidot ja työelämätaidot ovat vahvistuneet, mikä näkyy vahvana itsetuntemuksena ja itsetuntona sekä realistisena minäkuvana ja myönteisinä työllisyyslukuina. Nuorilla on tavoitteita ja he näkevät tulevaisuutensa mielekkäänä.

Kutsumme ilolla kaikki yhteiskunnallista vastuuta kantavat ihmiset ja yhteisöt tähän työhön mukaan. Rakennetaan yhdessä vaikuttava yhteistyömalli!

Keskustellaan mielellään lisää, olettehan yhteydessä:

Tuula Colliander
tuula.colliander(at)nuori.fi / 040 5753 626

 

 

koe_slide_2