Kotimaan toiminta

”Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi ja oivalla mahdollisuutesi” on viesti, jonka me Suomen lasten ja nuorten säätiön toimijat haluamme välittää nuorille. Kaikkea toimintaamme toteutetaan tämä ajatus mielessä pitäen. Säätiöllä on kotimaassa useita toimintamuotoja, joiden kautta autamme nuoria omien vahvuuksien löytämisessä ja kehittämisessä sekä elämäntaitojen vahvistamisessa.

Suomen lasten ja nuorten säätiön toimintaa kotimaassa ovat:


Kehitämme, toteutamme ja tuemme harkitusti tehokkaita ja vaikuttavia hankkeita. Toimintamme tavoitteena on myös tuoda yhteen yhteiskunnallista vastuuta kantavat yritykset ja yhteisöt sekä niiden henkilöstö. Olemme joustava, nopeasti reagoiva organisaatio, ja tarjoamme yrityksille monipuolisia yritysvastuuhankkeita, joissa yritysten tarpeet ja osaaminen huomioidaan.

Erik Bruun ja Myrsky-nuoret

Hartwall Jaffa tukee valtakunnallista Myrsky-hanketta, jonka tavoitteena on ehkäistä nuorten syrjäytymistä taiteen keinoin. Osana yhteistyötä nuorille järjestettiin työpaja, johon osallistui kymmenen 16-19-vuotiasta nuorta eri puolilta Suomea. Työpajan taiteellisena kummisetänä toimi mestarigraafikko, Hartwall Jaffa -ilmeen isä Erik Bruun.

Lahjoita - tue nuoria

Löydä vahvuutesi - Luota kykyihisi - Oivalla mahdollisuutesi - Suomen lasten ja nuorten säätiö
Sivukartta | SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ, YRJÖNKATU 29 A, 00100 HELSINKI, saatio@nuori.fi, Puhelin 09 618 21 235