Pirkanmaan elokuvakeskus

Pirkanmaan elokuvakeskuksen työpajoissa nuoret valmistavat elokuvia ammattilaisten ohjauksessa. Elokuvan tekeminen rakentaa nuorten yhteistyötaitoa. Nuoret oppivat toimimaan toisten ihmisten kanssa ja sitoutuvat yhteiseen päämäärään, elokuvan ensi-iltaan.

Nuoret pääsevät kirjoittamaan, ohjaamaan, kuvaamaan, äänittämään ja leikkaamaan elokuvaa, näyttelemään siinä sekä tekemään lavasteita ja musiikkeja. Nuoret keskittyvät elokuvan tekniseen puoleen tai esiintymiseen omien vahvuuksiensa ja kiinnostuksenkohteidensa mukaisesti. Nuoret kokevat vahvoja onnistumisen kokemuksia myös itselle vieraammalta tuntuvalla alueella turvallisen ryhmän tuella.

Elokuvaa tehdessä nuoret osallistuvat toimintaan alkuvaiheessa lyhyemmin, mutta työpajan kuvausvaiheessa toiminta kestää koko päivän. Tenhossa Pirkanmaan elokuvakeskus tekee yhteistyötä Tampereen kaupungin nuorisotakuutoiminnan kanssa.

Pirkanmaan elokuvakeskus on Tampereella sijaiseva alueellinen elokuvakeskus, jonka toimintaan nuorten ja lasten elokuvatyöpajat ovat kuuluneet jo vuosikymmeniä. Elokuvakeskuksella on myös oma elokuvateatteri ja se toimii monella eri tavalla elokuvakulttuurin edistämiseksi.

Yhteystiedot:
Jukka-Pekka Laakso, toiminnanjohtaja
p. 050 572 0163
jukka-pekka.laakso@elokuvakeskus.fi

Siirry Pirkanmaan elokuvakeskuksen verkkosivuille

logot-tenho-fi