Myrsky

Myrsky tuo nuorille voimaa ja rohkeutta löytää oma polkunsa.

Myrskyssä 12-29-vuotiaat nuoret tekevät taidetta omista lähtökohdistaan käsin taiteen ammattilaisten ohjaamina. Mukana ovat kaikki taiteenalat teatterista sarjakuvan kautta sirkukseen ja elokuvaan. Nuoret löytävät omaa identiteettiään, heidän itseluottamuksensa kasvaa ja he saavat syviä yhteisöllisyyden kokemuksia.

Myrsky tukee projektirahoituksella nuorten taideprojekteja Suomessa. Isot taiteilijoiden ja yhteisöjen vetämät Myrsky-projektit on tarkoitettu erityisesti haastavissa elämäntilanteissa oleville nuorille. Myrskyn kautta nuoret tekevät ammatilaisen ohjauksessa taidetta omista lähtökohdistaan ja ideoistaan käsin.

Myrskyn lähtökohtana on ajatus taiteen voimaannuttavasta vaikutuksesta nuorten elämässä. Taiteen parissa nuorten itsetunto ja sosiaaliset taidot vahvistuvat ja heidän on helpompi löytää oma paikkansa maailmassa. Myrskyssä kaikki nuoret saavat tasavertaisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseään luovasti taiteen kautta.

Myrsky-hakua ei järjestetä keväällä 2017 toimintamallin uudistuksen vuoksi.

Tuetut Myrsky-projektit keväällä 2016 (pdf)

Tuetut Sata vuotta nuoruutta-projektit keväällä 2016 (pdf)

nuorifi600x325myrsky_w

Kouluille: Nuori.fi-päivätyökeräyksellä elämäntaitoja nuorille

Osallistumalla Nuori.fi-päivätyökeräykseen koulujen oppilaat auttavat vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria kotimaassa ja kehittyvissä maissa. Lahjoitetut varat käytetään toimintaan, jossa nuoret pääset harjoittelemaan omien vahvuuksien löytämistä, itsetunnon kehittämistä ja yhdessä muiden kanssa toimimista. Kotimaassa päivätyökeräyksellä tuetaan Myrskyä.

LUE LISÄÄ PÄIVÄTYÖKERÄYKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ