Unelma-foorumi

Dreams-lukuvuosi huipentuu Unelmafoorumiin, johon kutsutaan yläkouluikäisiä nuoria ja heidän opettajiaan kaikista niistä kouluista, joissa Dreamsteri on vieraillut lukuvuoden aikana. Unelmafoorumi rakentuu inspiroivista esiintyjistä ja puhujista sekä yritysten ja toimijoiden järjestämistä innostavista työpajoista, joissa nuoret pääsevät haastamaan itseään ja toisiaan luovin ja toiminnallisin menetelmin sekä ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan. Tapahtuman ydin on yhdessä tekeminen ja uudenlaisen kohtaamispaikan luominen sekä nuorille että yrityksille ja yhteiskunnallisille toimijoille. Työpajojen teemoja ovat mm. työ, koulu, ystävyys, hyvinvointi ja luovuus.

Unelmafoorumi 24.5.2017 on osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa, jonka kunniaksi tämän vuoden teemana on ”We Are Made of Dreams – unelmoidaan yhdessä”. Dreams järjestää Unelmafoorumin yhteistyössä Nokian kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita vuonna 2017 ovat Nokian ja Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne lisäksi Alma Media, Deloitte, DNA, Hartwall, HP Finland, Lassila & Tikanoja, Moomin Characters ja Förlaget, Nordea, Nuori Yrittäjyys ry, Skyr Finland Oy, Tieto ja Touchpoint. Unelmafoorumin tila- ja palvelusuunnittelun toteuttaa Aalto-yliopisto.

Muita Unelmafoorumin kumppaneita ovat Annantalo, Aléa, Anne Heinonen, Antonia Ringbom, Barnavårdsföreningen, Danceteam International, DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali, Eettisen kaupan puolesta ry, Espoon nuorisopalvelut, Finlands Svenska Skolungdomsförbund, Finlands Röda Kors – Mot rasism, HundrED, Ilmapallokeskus, sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian, Maailman sarjakuvat ry ja Hei Helsinki ry, Mehackit, Red Nose Company, Sarjakuvakeskus, Sirkus Magenta ry, Suomen Punainen Risti, Suomen valokuvataiteen museo, Taperoll Oy, The Movement ry, Teosto x Triplefist Music, Wahwa ja Work Pilots.

Fiiliksiä Unelmafoorumista:

 

Tapahtuman viralliset verkkosivut ja lisää kuvia löydät: www.unelmafoorumi.fi
suomifinland100-banneri

Unelmafoorumi 2016

Keväällä 2016 järjestetyn Unelmafoorumin teemana oli ”Re-Imagine Your Future” ja pääyhteistyökumppaneina Alma Media, Deloitte, Demi, Fazer, Hartwall, Hewlett Packard Enterprise ja HP Finland. Muita kumppaneita olivat Annantalo, Bass Campus ry, Danceteam International, Eettisen kaupan puolesta ry, Global Dignity Girls & Boys, Konserttikeskus ry, Koulukino ry, Multicoloured Dreams, Pienempikuinkolme ry, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Sirkus Magenta ry, Suomen Punainen Risti, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, Wahwa ja Walter ry. Nuoria saapui noin 700 Espoosta, Haminasta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Järvenpäästä, Keravalta, Kokemäeltä, Kouvolasta, Lahdesta, Limingalta, Lohjalta, Loimaalta, Nurmijärveltä, Oulusta, Porista, Riihimäeltä, Rovaniemeltä, Salosta, Savukoskelta, Seinäjoelta, Sipoosta, Sodankylästä, Tammelasta, Tampereelta, Turusta, Tuusulasta, Vaasasta, Vantaalta ja Ypäjältä.

empower_by_nokia