Unelma-foorumi

Dreams-lukuvuosi huipentuu Unelmafoorumiin, johon kutsutaan yläkouluikäisiä nuoria ja heidän opettajiaan kaikista niistä kouluista, joissa Dreamsteri on vieraillut lukuvuoden aikana. Unelmafoorumi rakentuu inspiroivista esiintyjistä ja puhujista sekä yritysten ja toimijoiden järjestämistä innostavista työpajoista, joissa nuoret pääsevät haastamaan itseään ja toisiaan luovin ja toiminnallisin menetelmin sekä ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan. Tapahtuman ydin on yhdessä tekeminen ja uudenlaisen kohtaamispaikan luominen sekä nuorille että yrityksille ja yhteiskunnallisille toimijoille. Työpajojen teemoja ovat mm. työ, koulu, ystävyys, hyvinvointi ja luovuus.

Keväällä 2016 järjestetyn Unelmafoorumin teemana oli ”Re-Imagine Your Future”. Unelmafoorumiin saapui noin 700 nuorta Espoosta, Haminasta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Järvenpäästä, Keravalta, Kokemäeltä, Kouvolasta, Lahdesta, Limingalta, Lohjalta, Loimaalta, Nurmijärveltä, Oulusta, Porista, Riihimäeltä, Rovaniemeltä, Salosta, Savukoskelta, Seinäjoelta, Sipoosta, Sodankylästä, Tammelasta, Tampereelta, Turusta, Tuusulasta, Vaasasta, Vantaalta ja Ypäjältä.

Lasten ja nuorten säätiön Dreams järjestää Unelmafoorumin yhteistyössä Nokian kanssa. Unelmafoorumin pääyhteistyökumppaneita vuonna 2016 olivat Alma Media, Deloitte, Demi, Fazer, Hartwall, Hewlett Packard Enterprise ja HP Finland. Muita kumppaneita olivat Annantalo, Bass Campus ry, Danceteam International, Eettisen kaupan puolesta ry, Global Dignity Girls & Boys, Konserttikeskus ry, Koulukino ry, Multicoloured Dreams, Pienempikuinkolme ry, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Sirkus Magenta ry, Suomen Punainen Risti, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, Wahwa ja Walter ry.

Seuraava Unelmafoorumi järjestetään 24.5.2017 teemalla ”We are made of Dreams – unelmoidaan yhdessä”. Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan järjestämään työpajaa tai muuta ohjelmaa? Ota yhteyttä Dreamsin projektipäällikkö Hanna Koskenkankaaseen (hanna.koskenkangas@nuori.fi; 040-5890551).

suomifinland100-banneri

Tapahtuman viralliset verkkosivut:
www.unelmafoorumi.fi

empower_by_nokia