Suomen lasten ja nuorten säätiö - elämäntaitojen asiantuntija

Suomen lasten ja nuorten säätiö edistää ja tukee nuorten kanssa tehtävää työtä Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella. Tehtävänämme on turvata ja edistää lasten ja nuorten elämän positiivista kehitystä ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Haluamme haastaa yhteiskunnan toimijoita vastuuseen erityistä tukea tarvitsevista lapsista ja nuorista.

Säätiön toimintaa ohjaavana ajatuksena on nuorten hyvinvoinnin ja elämäntaitojen edistäminen Suomessa ja kansainvälisesti. Nuorten syrjäytymistä ehkäisemme vahvistamalla heidän elämäntaitojaan ja kasvattamalla heidän omia voimavarojaan.

Kehitämme, toteutamme ja tuemme harkitusti tehokkaita ja vaikuttavia hankkeita Suomessa ja ulkomailla. Toimintamme tavoitteena on myös tuoda yhteen yhteiskunnallista vastuuta kantavat yritykset ja yhteisöt sekä niiden henkilöstö. Olemme joustava, nopeasti reagoiva organisaatio, ja tarjoamme yrityksille monipuolisia yritysvastuuhankkeita, joissa yritysten tarpeet ja osaaminen huomioidaan.

Toimimme nuorten puolesta

"Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi ja oivalla mahdollisuutesi" on viesti, jonka me Suomen lasten ja nuorten säätiön toimijat haluamme välittää nuorille. Kaikkea toimintaamme toteutetaan tämä ajatus mielessä pitäen.

Suomen lasten ja nuorten säätiöllä on useita toimintamuotoja, joiden kautta autamme nuoria elämäntaitojen vahvistamisessa. Zest- ja Myrsky-ohjelmat auttavat nuoria kehittämään luovuuttaan, itsetuntoaan ja löytämään omia vahvuuksia. Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa työnantajia tarjoamaan nuorille entistä enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja. Kehitysyhteistyössä keskitymme kolmeen teemaan: nuorten koulutukseen, osallistumiseen ja työllistymiseen.

Tutustu säätiön toimintaan Suomessa

Tutustu säätiön kansainväliseen toimintaan

 

Myrsky-projekti: Mikkelin Poikateatteri

Teatteri on yksi säätiön Myrsky-hankkeen taidetoimintamuodoista.

Lahjoita - tue nuoria

Löydä vahvuutesi - Luota kykyihisi - Oivalla mahdollisuutesi - Suomen lasten ja nuorten säätiö
Sivukartta | SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ, YRJÖNKATU 29 A, 00100 HELSINKI, saatio@nuori.fi, Puhelin 09 618 21 235