Suomen lasten ja nuorten säätiö - elämäntaitojen asiantuntija

Suomen lasten ja nuorten säätiö on järjestö, joka edistää ja tukee nuorisotyötä Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella. Säätiön tehtävänä on turvata ja edistää lasten ja nuorten elämän positiivista kehitystä sekä ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Lisäksi toimimme sillanrakentajina ja haastamme yhteiskunnan eri toimijoita ottamaan vastuuta tukea tarvitsevista nuorista.

Suomen lasten ja nuorten säätiö kehittää ja toteuttaa tehokkaita ja vaikuttavia hankkeita. Tuemme harkitusti muiden hyviä hankkeita.

Säätiö on perustettu huhtikuussa 2001. Säätiö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Toimimme nuorten puolesta

"Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi ja oivalla mahdollisuutesi" on viesti, jonka me Suomen lasten ja nuorten säätiön toimijat haluamme välittää nuorille. Kaikkea toimintaamme toteutetaan tämä ajatus mielessä pitäen.

Suomen lasten ja nuorten säätiöllä on useita toimintamuotoja, joiden kautta autamme nuoria elämäntaitojen vahvistamisessa. Zest- ja Myrsky-ohjelmat auttavat nuoria kehittämään luovuuttaan, itsetuntoaan ja löytämään omia vahvuuksia. Vastuullinen kesäduuni -kampanja haastaa yrityksiä tarjoamaan nuorille entistä enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

Kehitysyhteistyössä keskitymme kolmeen teemaan: nuorten koulutukseen, osallistumiseen ja työllistymiseen.


 

Löydä vahvuutesi - Luota kykyihisi - Oivalla mahdollisuutesi - Suomen lasten ja nuorten säätiö
Sivukartta | SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ, YRJÖNKATU 29 A, 00100 HELSINKI, saatio@nuori.fi, Puhelin 09 618 21 234