Barn- och ungdomsstiftelsen i Finland - expert på livsfärdigheter

Barn- och ungdomsstiftelsen i Finland är en organisation som främjar och stödjer ungdomsarbete i Finland och utomlands. Stiftelsen förbättrar ungdomars livsfärdigheter och utökar deras resurser. Vi utmanar olika aktörer och företag i samhället att bära ansvar för hjälpbehövande unga.

Barn- och ungdomsstiftelsen i Finland utvecklar och genomför projekt som är effektiva och ger resultat. Vi stödjer också goda projekt i andras regi.

Stiftelsen grundades i april 2001 och är religiöst och politiskt obunden.

Vi jobbar för de unga

"Hitta dina starka sidor, lita på din förmåga och inse dina möjligheter" är det budskap vi som arbetar på Barn- och ungdomsstiftelsen i Finland vill förmedla till ungdomarna. Den här tanken genomsyrar all vår verksamhet.

Barn- och ungdomsstiftelsen i Finland har flera verksamhetsformer för att hjälpa unga att hitta och utveckla sina egna starka sidor och förbättra sina livsfärdigheter. Programmet Zest och projektet OK! hjälper unga att utveckla sin kreativitet, sitt självförtroende och sina färdigheter i arbetslivet. Våra nya projekt, Stormvind och projektet i privatekonomi, har samma mål.

I vårt utvecklingssamarbete fokuserar vi på tre teman: utbildning för ungdomar, deltagande och sysselsättning.

 

Suomen lasten ja nuorten säätiö

 

Löydä vahvuutesi - Luota kykyihisi - Oivalla mahdollisuutesi - Suomen lasten ja nuorten säätiö
Sitemap | SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ, YRJÖNKATU 29 A, 00100 HELSINKI, saatio@nuori.fi, Telefon 09 618 21 235