Etsitkö yritysvastuukumppania?

Etsitkö asiantuntevaa, vastuullista ja luotettavaa yhteistyökumppania?

Nuorten vuoro 

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria. jotka ovat vaarassa jäädä syrjään koulutuksesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Vielä suurempi joukko kamppailee erilaisten sosiaalisten, terveydellisten ja taloudellisten haasteiden kanssa.

Meidän tehtävämme Suomen lasten ja nuorten säätiössä on huolehtia siitä, että mahdollisimman moni saisi riittävät elämän eväät ja uskon valoisaan tulevaisuuteen.

Olemme saaneet toteuttaa tehtäväämme useiden Suomen arvokkaimpien brändien kanssa ja tavoittaneet työllämme kymmeniä tuhansia nuoria Suomessa ja maailmalla. Kutsumme ilolla myös teidät mukaan tärkeään työhön nuorten hyväksi.

Katso, mitä olemme tehneet esimerkiksi Hartwallin, Deloitten ja Nokian kanssa

Ratkaisut tarpeidenne mukaan

Etsimme kanssanne joustavat ratkaisut tarpeisiinne, etsittepä sitten lahjoituskohdetta tai strategista yhteistyökumppania. Toimimme Suomen lisäksi useissa kehittyvissä maissa, joten erilaisia tapoja toteuttaa yritysvastuuta on käytännössä rajattomasti.

Meillä on kolme valmista perusmallia yhteistyölle, mutta räätälöimme myös mielellämme juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivan mallin. 

Lahja Onko sponsorointi teille luontevin tapa tehdä hyvää? Kaipaatteko pelkän näkyvyyden lisäksi pientä lisätwistiä, vaikkapa tilaisuutta haastaa henkilökuntanne mukaan hyvälle asialle? Käytämme lahjoittamanne varat tehokkaasti ja vastuullisesti vaikeissa elämäntilanteissa elävien nuorten hyväksi.
Kumppani Meillä on kaiken aikaa meneillään laadukkaita hankkeita joihin etsimme uusia yhteistyökumppaneita. Etsimme mielellämme teille hankkeen ja roolin, joka vastaa arvojanne ja vastuullisuuteen liittyviä odotuksianne. Kumppani-mallissa pääsette osallistumaan aktiivisesti hankkeen toteutukseen.
Oma Haluatteko rakentaa kanssamme uuden hankkeen tai kampanjan alusta alkaen? Onnistuu. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, mitä haluamme saada aikaan.
 

Yhteistyökumppaneitamme

NokiaFazerDeloitteAlma MediaMicrosoftHartwall

SoneraManpowerMarimekkoRovioKONEYIT

MonsterISSLemminkäinenLindströmSOL PalvelutVallila Interior

                                                  ComfortaUPM


Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme mitä sinulla on mielessäsi, etsitään yhdessä teille sopiva tapa tehdä yhteistyötä.

Tuula Colliander
Yritysyhteistyö ja varainhankinta 

tuula.colliander (at) nuori.fi
040 575 3626

Ota yhteyttä

Tuula Colliander
Yritysyhteistyö ja varainhankinta 

tuula.colliander (at) nuori.fi
040 575 3626

Lahjoita nuorten hyväksi

Tue syrjäytymisvaarassa olevia nuoria lahjoittamalla Myrskylle.

▶ Lue lisää

Nuoret rakentavat tulevaisuuden

"Nuoret rakentavat tulevaisuuden. Kaukokatseiset yritykset näkevät sekä nuorissa olevan mahtavan voimavaran että vastuunsa hyvän, rakentavan elämän tukijoina. Nuoriin satsaamista paremmin tuottavaa investointikohdetta on vaikea löytää!"

– Sari Baldauf


Yritysvastuu kannattaa

"Yritysvastuu on keskeinen osa yrityksen maineenhallintaa. Maine vastuullisena toimijana yhtäältä auttaa yritystä erottautumaan kilpailijoistaan asiakkaiden ja myös nykyisten ja tulevien työntekijöiden silmissä sekä toisaalta antaa "lisenssin" toimia yhteisössä, markkinoilla."

– Jouni Heinonen, toimitusjohtaja, viestintätoimisto Burson-Marsteller

Löydä vahvuutesi - Luota kykyihisi - Oivalla mahdollisuutesi - Suomen lasten ja nuorten säätiö
Sivukartta | SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ, YRJÖNKATU 29 A, 00100 HELSINKI, saatio@nuori.fi, Puhelin 09 618 21 235