Tue hyppyä mahdollisuuksien tulevaisuuteen!

Kehittyvien maiden nuoret ansaitsevat tilaisuuden

Kokemus osallisuudesta on tärkeää nuorille kaikkialla maailmassa. Jokainen haluaa elää mielekästä elämää, ja tuntea olevansa hyödyllinen ja arvostettu. Suurella osalla kehittyvien maiden nuorista ei kuitenkaan ole mahdollisuutta rakentaa elämäänsä kohti täysivaltaista ja tyydyttävää yhteiskunnallista osallistumista. Koulutusmahdollisuuksien ja nuoria tukevien rakenteiden puute, sekä varattomuus katkaisevat monen nuoren siivet.

Nostamme elokuun ja syyskuun aikana esiin kehittyvien maiden nuorten elämää koskettavia teemoja. Valokuvanäyttely Unelmien Westbury tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa Johannesburgilaisen lähiön elämään nuorten silmin. Tahdomme myös kutsua kaikki maailman nuorista välittävät mahdollistamaan kenialaisten nuorten yritysten ja yhteisöprojektien toiminnan Mesenaatti-kampanjamme kautta.

Nuoret ovat suuri muutosvoima. On ensiarvoisen tärkeää, että he saavat mahdollisuuden käyttää potentiaaliaan rakentavasti ja positiivisesti. Annetaan nuorille mahdollisuus tehdä maailmasta parempi paikka!