Julkaistu: 3.4.2018

Dreams yhdistää voimansa Yeesin ja Lions Questin kanssa

Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelma aloittaa kouluvierailuyhteistyön Yeesi ry:n ja Lions Questin kanssa. Lappeenrannassa Lauritsalan yläkoulussa järjestetään keskiviikkona 4.4. Unelmapäivä, kun koululle saapuu Dreamsteri ja muusikko Tommy Lindgren kertomaan oman kasvutarinansa sadoille yläkouluikäisille nuorille. Koulupäivän aikana sekä oppilaat että opettajat keskittyvät unelmoinnin tärkeyteen ja unelmien voimaan. Yhteistyö toteutetaan Punainen Sulka -keräystuottojen voimin.

Dreams ja Yeesi ovat yhdessä suunnitelleet Unelmapäivä-kokonaisuuden, joka vahvistaa nuorten mielenterveyttä unelmoinnin avulla ja kannustaa koulua edistämään yhteisöllisyyttä. Lions Quest järjestää opettajille koulutuksen turvallisen ilmapiirin luomisesta ja itseluottamuksen vahvistamisesta. Koulutuksessa hyödynnetään toiminnallisuuteen ja kokemuksellisuuteen perustuvia menetelmiä.

Unelmien täyteistä päivää Lappeenrantaan!

Lisätietoa Dreams-ohjelmasta: www.dreams.fi

‹ Takaisin listaukseen