Julkaistu: 5.2.2018

Vi söker nu samarbetspartners för den svenskspråkiga delen av Dreams Forum

Barn- och ungdomsstiftelsens Dreams arrangerar i samarbete med Nokia 24.5.2018 festivalen Dreams Forum för 800 högstadieungdomar från hela Finland. Dreams Forum utgörs av inspirerande uppträdanden och talare, samt verkstäder ordnade av företag och organisationer. För företag och andra samhälleliga aktörer är evenemanget en unik möjlighet att bära sitt samhällsansvar, möta ungdomar och presentera dem sin verksamhet på ett nytt sätt. Vi söker nu samarbetspartners för den svenskspråkiga delen av Dreams Forum! Skulle ert företag ha intresse att delta i Dreams Forum?

Dreams Forum är en del av Barn- och ungdomsstiftelsens Dreams program. I programmet turnerar kända finländare, Dreamsters, runt i finska högstadier och berättar sin egen historia och uppmuntrar ungdomen att drömma. Som Dreamsters fungerar Pete Parkkonen, Krista Kosonen, Pamela Tola, Jannika B, Christoffer Strandberg, Essi Hellén och Tommy Lindgren. Tillställningen är tvåspråkig och program och workshoppar ordnas både på finska och svenska.

För företag finns det flera olika sätt att delta:

  • Som samarbetspartner är ni med och ordnar workshoppar åt ungdomen. På detta sätt kommer ni åt att presentera er verksamhet på ett nytt, inspirerande sätt. Kolla stämningen från Alma Medias workshop 2016: https://vimeo.com/168769196
  • Flera företag deltar i festivalen genom volontärarbete. Förra året deltog över hundra volontärer från både Nokia, Deloitte, Tieto och HP Finland.
  • Företag kan även delta som sponsorer likt t.ex. Hartwall Jaffas läskedrycks donationer.

Samarbetspartnerna är synligt med i all media och kommunikation kring festivalen och beaktas bl.a. i Kauppalehti och Iltalehti.

Kontakta oskar.sandqvist (at) nuori.fi om ni är intresserade eller för mer information.

‹ Takaisin listaukseen