Julkaistu: 5.2.2018

HARJOITTELIJAKSI NUORISOFESTIVAALI UNELMAFOORUMIIN? 

Haemme Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelmaan tehokasta, osaavaa ja innostunutta harjoittelijaa. Tehtävänäsi on toteuttaa yhdessä Dreams-tiimin kanssa Suomen innostavin nuorten valtakunnallinen tapahtuma Unelmafoorumi. Unelmafoorumi rakentuu inspiroivista esiintyjistä ja puhujista sekä yritysten ja toimijoiden järjestämistä innostavista työpajoista, joissa nuoret pääsevät haastamaan itseään ja toisiaan luovin ja toiminnallisin menetelmin sekä ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan.

Olethan huolellinen, tarkka ja joustava sekä tykkäät työskennellä tiimissä. Aiempi kokemus tapahtumatuotantoon liittyvistä tehtävistä sekä Excelin hallinta katsotaan eduksi. Työ sopii parhaiten tapahtumatuottajaksi opiskelevalle.

Työtehtäviä ovat mm. lomakkeiden laatiminen, tarjouspyyntöjen lähettäminen, verkkosivujen päivittäminen, käytännönjärjestelyt tapahtumapaikalla, yhteydenpito osallistuviin kouluihin ja yhteistyökumppaneihin sekä ohjelman suunnitteluun osallistuminen. 

Harjoitteluaika on 3 kk ajalla 1.3.-31.5.2018. Työ on kokoaikainen ja siitä maksetaan harjoittelupalkkaa 1000 euroa kuussa. Lähetä hakemuksesi ja cv:si 18.2.2018 mennessä osoitteeseen: info (at) nuori.fi.
Haastattelut pidetään Helsingissä viikolla 8-9.

Viimeinen hakupäivä: 18.2.2018
Työn kesto ja ajankohta: 1.3.-31.5.2018, 3kk
Työn luonne: kokoaikainen

Kysymykset harjoittelupaikasta voi osoittaa:
Hanna Koskenkangas
Dreams-projektipäällikkö
Soittoajat: ma 12.2.2018 klo 15-16, ti 13.2.2018 klo 15-16
puh. 040 589 0551
hanna.koskenkangas (at) nuori.fi

Katso lisää: www.dreams.fiwww.unelmafoorumi.fiwww.nuori.fi 

‹ Takaisin listaukseen